Fasole și șuncă la cuptor
Nevoie de o garnitură fără lactate? Fasolea la cuptor și șunca ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 487 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ceapă, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Caserola cu șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă la 2 inci deasupra fasolei și înmuiați 8 ore.
Aduceți fasolea, 4 căni de apă și cârligele de șuncă la fiert într-un cuptor olandez; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când fasolea este fragedă.
Scoateți fasolea; pune fasolea deoparte.
Îndepărtați cârligele de șuncă și lăsați să se răcească; tăiați carnea, aruncând pielea și oasele.
Saut ceapa si 2 cani sunca in ulei fierbinte in cuptorul olandez 5 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Adăugați fasole, carne rezervată din șuncă, ketchup, următoarele 4 ingrediente și, dacă doriți, bourbon la cuptorul olandez.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 1 oră.