Farro prăjit cu verdeață și Tahini

Farro prăjit cu verdeață și Tahini
Farro prăjit cu verdeață și Tahini este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 223 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin necesită verdeață de nap, frunze de pătrunjel, suc de lămâie și ulei vegetal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Farro Prăjit Cu Dovlecei Și Tahini, Farro prăjit și Scallions cu conopidă și ou, și Salată de prânz Farro-Sunchoke cu semințe de floarea soarelui prăjite.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, acoperiți farro cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când sunt fragede, 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge și se transferă într-un castron mediu. Se dă la frigider aproximativ 30 de minute, până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mic, bateți 2 linguri de apă cu tahini și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
TahiniTahini
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-o tigaie, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați farro într-un strat uniform și gătiți la foc mare, amestecând o dată, până la prăjit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
6
Adăugați 1/4 cană de apă și verdeața și gătiți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până când verdeața este doar fragedă, aproximativ 2 minute. Se amestecă pătrunjelul și amestecul de tahini și se ia de pe foc. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
VerziiVerzii
TahiniTahini
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Transferați farro într-un castron, stropiți cu melasă de rodie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista