Farro prăjit cu verdeață și Tahini
Farro prăjit cu verdeață și Tahini este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 223 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin necesită verdeață de nap, frunze de pătrunjel, suc de lămâie și ulei vegetal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Farro Prăjit Cu Dovlecei Și Tahini, Farro prăjit și Scallions cu conopidă și ou, și Salată de prânz Farro-Sunchoke cu semințe de floarea soarelui prăjite.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, acoperiți farro cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când sunt fragede, 12 minute.
Se scurge și se transferă într-un castron mediu. Se dă la frigider aproximativ 30 de minute, până se răcește.
Într-un castron mic, bateți 2 linguri de apă cu tahini și ulei de măsline.
Într-o tigaie, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați farro într-un strat uniform și gătiți la foc mare, amestecând o dată, până la prăjit, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1/4 cană de apă și verdeața și gătiți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până când verdeața este doar fragedă, aproximativ 2 minute. Se amestecă pătrunjelul și amestecul de tahini și se ia de pe foc. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare.
Transferați farro într-un castron, stropiți cu melasă de rodie și serviți.