Farro Perlato Cereale

Farro Perlato Cereale
Cerealele Farro Perlato ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 222 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână farro perlato, fasole de vanilie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus 15 mai multe Farro S vei iubi pentru totdeauna, Ciuperci Farro și Porcini (farro Con Funghi), și Zuppa di Farro (supă italiană de Farro) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați farro într-un bol și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea la frigider timp de 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Scurgere.
3
Așezați farro într-o cratiță și acoperiți cu apă; amestecați un vârf de sare și dați la fiert. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Scurgere.
5
Amestecați laptele, zahărul, fasolea de vanilie cu semințele și un vârf de sare împreună într-o cratiță. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana cand zaharul este dizolvat si laptele este cald, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Îndepărtați fasolea de vanilie și adăugați farro în amestecul de lapte. Gatiti si amestecati pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
FarroFarro
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista