Farro, fasole albă și salată de lămâie conservată

Farro, fasole albă și salată de lămâie conservată
Farro, fasole albă și salată de lămâie conservată este o vegan felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 382 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime. 146 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de fasole cannelini, suc de lămâie, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată de fasole albă Farro cu vinetă de lămâie, Risotto Farro Cu Fasole Albă Toscană, și Farro toscan și supă de fasole albă.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, acoperiți farro cu apă rece, condimentați cu sare și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți și reveniți la oala sa.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Între timp, încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați prazul și gătiți, amestecând ocazional, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Adăugați usturoiul și continuați să gătiți până când prazul este complet fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Se amestecă fasolea, pătrunjelul și lămâia conservată, apoi se transferă întregul amestec în oală cu farro. Se amestecă bine pentru a se combina, se condimentează după gust cu sare și piper și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista