Reteta Farro și nuci de pin Tabbouleh ar putea satisface pofta de Est middl în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă vegană servește 4 și costă $2.15 pe portie. Un amestec de pătrunjel, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Salată Farro Tabbouleh, și Salată Farro cu brânză albastră, nuci de pin și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F. F. bucătar farro conform instrucțiunilor de pe ambalaj; retrase din circuitul agricol. Înjumătățiți roșiile. Scoateți și aruncați carnea și semințele interioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Farro
Semințe
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați roșiile în bucăți de 1/4 inch și puneți-le într-un castron. Cojiți castravetele, înjumătățiți pe lungime și scoateți centrul de semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați castravetele în bucăți de centimetru-inch; adăugați la roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Tomate
4
Adăugați usturoiul și ceapa. Prăjiți nucile de pin pe o foaie de copt în cuptor până se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Usturoi
Ceapă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați farro răcit, năut, ulei, suc de lămâie, pătrunjel și jalapeincroumro; se amestecă pentru a se combina. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă din nou. Marinați la temperatura camerei cu aproximativ 20 de minute înainte de servire.