Farfalle cremos cu somon și mazăre
Farfalle cremos cu somon și mazăre este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 429 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 117 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, mazăre, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de 2%, puteți urma acest fel principal cu Tort Tres Leches ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Farfalle cremos cu somon și mazăre, Farfalle Cu Somon, Mentă Și Mazăre, și Farfalle de șuncă și mazăre în sos cremos de parmezan cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește broiler la scăzut. Înveliți o foaie de copt cu spray de gătit. Condimentează somonul cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se fierbe până se fierbe, 5 minute pe fiecare parte.
Lăsați să se răcească; tăiați somonul în bucăți de mușcătură. Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet; adăugați mazăre cu 3 minute înainte de sfârșitul timpului de gătit; scurgere.
Bateți 1/4 cană de lapte și făină într-o cratiță mică până se omogenizează; bateți în restul de 1 1/4 căni de lapte, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper. Gatiti la foc mediu, batand, pana cand este groasa ca smantana grea, 10 minute.
Se ia de pe foc; se adaugă Neufcha 8ktel și 1 lingură de mărar; bateți până se topește brânza. Aruncați pastele și mazărea cu sos și somon; stropiți cu suc.
Se ornează cu coajă și restul de 1 lingură de mărar.