Fancy Fisherman ' s Stew ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 6,12 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 503 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii fierte, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi fisticul, puteți urma acest fel principal cu Tort de cloud Blackberry cu fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană de pescar, Tocană de pescar, și Tocană de pescar irlandez.
Instrucțiuni
1
Așezați ciupercile într-un vas mic și acoperiți cu 1 cană din bulionul de pui. Aduceți la foc mic și gătiți pentru a înmuia ciupercile, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți ciupercile cu o lingură pliată și rezervați-le pe ambele pentru o utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Încălziți o tigaie mare adâncă sau un cuptor olandez la foc mediu-mare, adăugați EVOO și usturoiul, țelina, frunzele de dafin, morcovii, feniculul, ceapa, pachetul de plante și puțină sare și piper. Gatiti parțial acoperit 8-10 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 1 minut. Apoi adăugați vinul,roșiile și restul de 2 căni de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați porcinii și stocul lor, minus ultimele câteva linguri unde s-ar fi putut așeza grit. Se fierbe la foc mic pentru a se îngroșa puțin și a combina aromele, apoi se răcește și se păstrează la frigider pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
Încălziți o tigaie mică la foc mediu cu nucile de fistic și prăjiți până când sunt parfumate și aurii. Se toacă fin sau se prelucrează într-un robot de bucătărie în firimituri grosiere. Întoarceți tigaia la foc și topiți 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați panko și prăjiți până la o culoare aurie profundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Se combină cu nucile tocate și se condimentează cu sare și piper sau condimente de fructe de mare. A se păstra într-un recipient etanș până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Când sunteți gata de servit, îndepărtați frunzele de dafin și pachetul de plante medicinale. Reîncălziți tocanul, acoperit, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
9
Se usucă peștele și scoicile de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Bomboane De Caracatiță Brite
10
Încălziți o picătură de ulei sau un strat subțire de spray de gătit la foc mediu-mare până la mare în fiecare dintre cele 2 skillets.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
11
Presărați halibutul cu câteva condimente de fructe de mare, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Halibut
12
Presărați scoicile cu puțină sare. Gatiti halibutul asezonat cu partea in jos timp de 3 pana la 4 minute. Flip și se fierbe până la opac, 2 minute mai mult. Opriți focul și rezervați peștele în tigaie. Gătiti scoicile marcate în jos până când zaharurile se dezvoltă și se caramelizează, apoi răsturnați și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Halibut
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Scoateți pe o farfurie și degelați tigaia cu niște vermut. Rotiți în restul de 2 linguri de unt și apoi adăugați pătrunjelul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Vermut
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Tăiați halibutul în bucăți. Puneți tocanul în boluri și cuibăriți în halibut și scoici. Se acoperă cu vermut și sos de lămâie și se ornează cu pesmetul de fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Vermut
Halibut
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.