Rețeta Fajitas de vită ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 55 minute. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 378 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, apă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fajitas De Vită, Fajitas De Vită, și Fajitas De Vită.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu nemetalic, amestecați împreună toate ingredientele pentru marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați fâșii de vită; se amestecă pentru a acoperi. Capac; refrigerați 30 de minute pentru a marina, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se încălzește la foc mediu-mare până se încălzește.
5
Adăugați carne de vită și marinată; gatiti si amestecati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Vită
6
Adăugați ceapa și ardeiul gras; gătiți și amestecați 3 până la 4 minute sau până când legumele sunt crocante-fragede și carnea de vită nu mai este roz. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Amidon De Porumb
Legume
Ceapă
Apă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se adaugă la amestecul de carne de vită; gătiți și amestecați 1 până la 2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
8
Pentru a servi, lingurați 1/4 din guacamole în centrul fiecărei tortilla. Completați fiecare cu 1/4 de amestec de carne de vită. Sus cu salsa. Îndoiți marginea inferioară a tortilla spre centru; pliați 2 laturi spre centru, ușor suprapuse.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.