Făină de ovăz cu mere, alune și semințe de in
Făina de ovăz cu mere, alune și semințe de in este o fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 266 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, extract de vanillan, alune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clătite Cu Fulgi De Ovăz Din Semințe De In, Făină de ovăz din semințe de in cu afine, și Făină de ovăz dulce și cremoasă cu semințe de in și afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați alunele pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 15 minute, amestecând o dată. Întoarceți nucile pe un prosop.
Rolați prosopul; frecați pielea. Se toacă fin nucile și se lasă deoparte.
Combinați laptele și următoarele 5 ingrediente (prin sare) într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu. Se amestecă vanilia. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până se îngroașă.
Se presară alune, zahăr brun și migdale.