Făină de Manioc prăjită cu ouă și Scallions
Făina de Manioc prăjită cu ouă și Scallions ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 59 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 365 calorii. Un amestec de scallions, unt, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Farro prăjit și Scallions cu conopidă și ou, Orez prăjit de iasomie cu Scallions la grătar, și Gnocchi cu unt brun prăjit la tigaie cu porumb la grătar + Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește untul într-o cratiță mediecăldură scăzută.
Adăugați făina de manioc și prăjiți-o la o culoare aurie deschisă, amestecând des, 8 până la 10 minute. Asigurați-vă că amestecați constant, altfelfăina va arde. Pune deoparte.
2 într-o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și gătiți scallions până când încep să se înmoaie. Salvați câteva felii decallion pentru garnitură.
Bateți ouăle într-un castron mic și condimentațicu sare și piper.
Se toarnă ouăle înăuntrucereale și amestecați-le ușor,având grijă să nu le gătiți prea mult.
Adăugați făina de manioc prăjită și amestecați totul împreună. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă într-un vas de servire și se ornează cuservite scallions.
Rețete din bucătăria braziliană de
Leticia Moreinos Schwartz (Kyle Books; 2010)