Espresso-Înghețată Stropită
Această rețetă face 8 porții cu 272 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Vara. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, espresso instant, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, Smochine stropite cu Caramel și înghețată, și Masă de ciocolată caldă acoperită cu înghețată și stropită cu caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe 1 cană de apă. Puneți espresso-ul într-o cană de măsurare din sticlă și adăugați apa fierbinte. Se amestecă până se dizolvă.Scoateți înghețata în 8 boluri, pahare sau cești de ceai.
Se presară cu ciocolată și se toarnă espresso deasupra.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "