Enchiladas Roșii Cu Queso A Aproxumplejo

Enchiladas Roșii Cu Queso A Aproxumplejo
Rețeta Enchiladas roșii cu Queso a aprox. Joo ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 45 minute. O porție conține 592 calorii, 21g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.81 pe portie. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de sare kosher, scorțișoară măcinată, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Queso Enchiladas De Porc, Anejo Rum Punch, și Frescă Queso Arsă Și Panela Queso Cu Mojo De Coriandru.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mare din fontă de 12 inci la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ardeii iute și gătiți, răsturnând des, până când sunt prăjiți, trei până la cinci minute. Când ați terminat, transferați într-un blender împreună cu ciocolata, oregano, scorțișoară, biscuiți, usturoi, cuișoare și 1 1/2 căni de apă clocotită. Asigurați-vă că ardeii iute sunt scufundați și lăsați să stea cinci minute. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Pentru LegarePentru Legare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină într-un bol de dimensiuni medii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă o lingură de ulei într-o cratiță de două litri și se transformă focul la mediu-mare. Când uleiul începe să strălucească, se toarnă sosul de chile. Gatiti, amestecand des, pana se reduce la un sos gros, trei pana la sase minute. Condimentează după gust cu sare. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați queso a aproxulejo și ceapa galbenă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă suficient ulei într-un cuptor olandez mare pentru a ajunge la aproximativ doi centimetri în sus. Întoarceți focul la mediu-înalt și aduceți la o temperatură de 350—F. Folosind o pereche de clești, luați o tortilă și înmuiați-o în ulei, mișcându-l constant, până când s-a umflat, dar nu este încă crocant, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Scoateți și lăsați deoparte să se răcească. Repetați procesul cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
8
Înmuiați fiecare tortilla în sos, astfel încât fiecare să fie complet acoperită. Apoi umpleți fiecare cu aproximativ trei linguri de amestec de brânză și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Rotiți-le ca trabucurile și serviți cu mai multă brânză și ceapă tocată presărată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista