Enchiladas de vită cu sos roșu picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,57 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, sos enchilada, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 72 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Încercați Enchiladas de vită cu sos roșu picant, Enchiladas de homar cu sos picant de dovlecei, și Enchiladas de vită și brânză cu sos roșu de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sosul roșu picant, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu și gătiți și amestecați 1/2 cană de ceapă până când ceapa se înmoaie, 3 până la 4 minute. Se amestecă 4 lingurițe de usturoi și se gătește și se amestecă până se parfumează, încă 3 până la 5 minute, urmărind cu atenție pentru a evita arderea usturoiului. Se amestecă oregano, 3 1/2 lingurițe de pudră de chili, busuioc, sare și piper negru, 1 linguriță de chimen, cilantro uscat, salsa, sos de roșii, pastă de roșii și bulion de pui până când sosul este combinat fără probleme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cilantro Uscat
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fripturi De Carne Din New York
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Aduceți sosul la foc mic, reduceți focul la minim și fierbeți aproximativ 30 de minute, amestecând des, până când aromele s-au amestecat și sosul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
În timp ce sosul roșu picant fierbe, gătiți și amestecați carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când carnea se rumeneste uniform. Rupeți carnea în bucăți în timp ce gătește și scurgeți excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
Sos Roșu
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă în 3/4 cană de ceapă, 1 lingură de usturoi, 1/2 linguriță de pudră de chili și 1/2 linguriță de chimen în carne și se gătește și se amestecă până când ceapa se înmoaie și amestecul de carne este parfumat cu condimente, încă 5 până la 10 minute. Se amestecă sosul enchilada și bulionul de vită; se fierbe încă 5 minute. Se amestecă 1/2 cană de amestec de brânză mexicană și se lasă brânza să se topească în sosul de carne. Reduceți căldura la minim și fierbeți sosul de carne timp de încă 30 de minute pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Pulverizați ambele părți ale fiecărei tortilla cu spray de gătit, stivați tortilele cu o bucată de folie de aluminiu între fiecare tortilla și înfășurați teancul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Puneți tortilele în cuptorul preîncălzit pentru a se încălzi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Întindeți aproximativ 1/2 cană din sosul roșu picant pe fundul vasului de copt pregătit. Umpleți fiecare tortilla cu sosul de carne, rezervând aproximativ 1/2 cană din sosul de carne; rotiți tortilele în enchiladas și aranjați în vasul de copt, coaseți părțile în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Apă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Se toarnă sosul roșu picant rămas peste enchiladas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Roșu
10
Se presară cu 1/2 cană rezervată de amestec de carne și se acoperă cu 2 căni rămase de amestec de brânză mexicană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mexicană
Apă Pentru A Permite
11
Coaceți până când toppingul de brânză se rumenesc și sosul este bulbuc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți din cuptor și presărați cilantro pentru a servi.