Empanadillas
Empanadillas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 152 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de usturoi, stafide, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Empanadillas, și Tunan și Empanadillas de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.tapetați foaia mare de biscuiți cu folie sau hârtie pergament de gătit; pulverizați ușor cu spray de gătit.
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați, ceapă și usturoi la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz. Se amestecă stafidele, măslinele și chimenul; se ia de pe foc.
Pe suprafața ușor făinată, rulați 1 foaie de patiserie în dreptunghi de 12x9 inci, tăind marginile, dacă este necesar.
Tăiați în douăsprezece pătrate de 3 inci.
Așezați 1 lingură de amestec de cârnați pe fiecare pătrat de patiserie. Într-un castron mic, bateți oul și apa cu furculița până se omogenizează bine.
Periați amestecul de ouă pe marginile pătratelor de patiserie. Îndoiți patiseria peste umplutură pentru a face triunghiuri; apăsați marginile cu furculița pentru a sigila.
Așezați pe foaia cookie. Repetați cu amestecul rămas de patiserie și cârnați.
Ungeți vârfurile triunghiurilor cu amestec de ouă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.