Eglefin Umplut Cu Crab

Eglefin Umplut Cu Crab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați eglefinul umplut cu Crab. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 685 calorii, 58G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 7,78 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză romano, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Eglefin Umplut, Eglefin Umplut, și Eglefin La Grătar Umplut Cu Lămâie Și Ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați țelina, ceapa verde și usturoiul și gătiți și amestecați câteva minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Se ia de pe foc și se amestecă carnea de crab, cuburile de pâine, oul, brânza Romano, sucul de lămâie și roșiile. Se condimentează cu sare și 1/4 linguriță de piper și se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
CrabmeatCrabmeat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Așezați fileurile de eglefin în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De EglefinFileuri De Eglefin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Ungeți fiecare cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
7
Așezați o lingură grămadă de amestec de crab pe jumătate din fiecare File și pliați cealaltă jumătate pentru a acoperi. Asigurați-vă cu scobitori, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
8
Presărați orice umplutură rămasă și stropiți cu orice unt topit rămas. Acoperiți vasul cu un capac sau folie de aluminiu. (Vasul poate fi, de asemenea, făcut din timp și refrigerat în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi scoateți capacul și coaceți încă 10 minute, până când blatul s-a rumenit și peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista