Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați eglefinul saut cu legume de vară. Această rețetă face 6 porții cu 504 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $6.12 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 106 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sulițe de sparanghel, buton de unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Eglefin sotat cu sos de portocale-șalotă, Eglefin Cu Legume Proaspete De Vară, și Paste Vegetale De Vară Cu Feta.
Instrucțiuni
1
Fierbeți cartofii întregi în apă timp de 20-25 de minute sau 30 de minute dacă sunt mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Adăugați ceapa buton pentru ultimele 8-10 minute de timp de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scurgere. Înjumătățiți cartofii într-un castron și condimentați. Înjumătățiți ceapa cu nasturi dacă este mare, gata de sotat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți împreună uleiul de măsline și sucul de lămâie, apoi amestecați în cartofi (vezi vârful Garys, dreapta). Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Tăiați și curățați sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Se pune într-o tigaie cu apă sărată clocotită timp de 2-3 minute până se înmoaie. Scufundați-vă imediat în apă cu gheață pentru a preveni gătirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Amestecă crme frache și suficient de capere pentru a se potrivi gustului tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
8
Făinați ușor partea jupuită a eglefinului, apoi condimentați cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
9
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, apoi așezați peștele, cu făina în jos, în tigaie și gătiți la foc mediu-fierbinte timp de 5-6 minute până se rumenesc. Întoarceți peștele, adăugați un buton de unt și ungeți-l peste pește, apoi gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați peștele să continue să gătească în căldura tigaiei pentru încă 1-2 minute, acest lucru va termina de gătit peștele fără a găti prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
În timp ce prăjiți peștele, topiți un buton de unt într-o altă tigaie și, când sfârâiți, prăjiți ceapa cu nasturi până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați roșiile cherry și sparanghelul în tigaie pentru a se încălzi, apoi condimentați. Se amestecă acest lucru în cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Puneți cartofii pe farfurii calde, stropiți o parte din sosul de salată, apoi stropiți cu linguri de crme frache. Așezați peștele deasupra și serviți separat caperul crme frache rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Haddock funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.