Eglefinul curry cu ananas (Islanda) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $5.65 pe portie. O porție conține 458 calorii, 42G de proteine, și 24g de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Un amestec de sare și piper, pudră de curry, cremă unică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sfaturile de ananas, puteți urma acest fel principal cu Cupe De Iaurt Cu Salsa De Fructe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kedgeree (Orez Curry Britanic Cu Eglefin Afumat), Kedgeree De Eglefin Afumat, Ouă De Prepeliță Și Maioneză Curry, și Plokkfiskur din Islanda.
Haddock funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.