Easy Peach Crisp I
Easy Peach Crisp s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 56 cenți pe porție. Un amestec de amestec de tort, margarină, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 435 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Easy Peach Crisp, Easy Peach Crisp, și Easy Peach Crisp I.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se toarnă piersici conservate într-o tigaie de copt de 9x13 inch; asigurați-vă că sucurile acoperă piersicile, dacă nu adăugați o cantitate mică de apă pentru a acoperi doar fructele.
Se amestecă piersicile cu 1/2 cană de zahăr și se presară scorțișoară după gust în amestec.
Presărați amestecul de tort uscat uniform deasupra amestecului de piersici. Introduceți găuri în amestecul de tort pentru a permite trecerea sucului.
Se taie băț de margarină în pats mici, plasarea aleatoriu peste partea de sus.
Se presară cu restul de 1/2 cană de zahăr și un praf ușor de scorțișoară.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când amestecul de suc este Bulbuc și partea superioară a toppingului amestecului de tort este crustă și maro auriu.