E timpul să bem ceva: Bishop
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că acordați timp pentru o băutură: Bishop a try. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 68 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coniac, ghimbir, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Timp pentru o băutură: Mai Tai, E timpul pentru o băutură: catârul Gin-Gin, și Timpul pentru o băutură: aperitivul nr. 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați portocala și străpungeți pielea cu cuișoarele, lăsând mugurii să iasă din pielea portocalie. Continuați până când portocala este bine împânzită cu cuișoare.
Așezați portocala pe un vas de copt și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade până când pielea este ușor prăjită, 60 până la 90 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Se încălzește portul și apa într-o cratiță până se fierbe ușor. Se amestecă zahărul și condimentele.
Tăiați portocala în felii și adăugați-o și sucul său în tigaia de port (sau puteți deveni fantezist și puneți totul într-un castron încălzit) împreună cu coniac, dacă utilizați. Se amestecă și se servește.