Duminică Friptură De Vită

Friptura de vită de duminică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 580 calorii, 70g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână friptură, suc de murături, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce e bine. Încercați Duminică friptură de vită și sos, Sunday Slow Cooker: Carne de vită Pepperoncini aka carne de vită prin picurare, și Friptură De Coastă De Duminică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați friptura cu sare și piper.
Tăiați trei fante în friptură; introduceți felii de usturoi. Se prăjește cu 1/3 cană de făină.
Prăjiți maro pe toate părțile în ulei fierbinte într-un cuptor olandez.
Se amestecă împreună 6 căni de apă și următoarele 5 ingrediente; se toarnă peste friptură.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 5 ore sau până se înmoaie.
Scoateți friptura din cuptorul olandez; păstrați cald.
Bateți împreună 1 cană de făină rămasă și 1 cană de apă rămasă.
Bateți amestecul de făină în picături; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Serviți sosul cu friptură.