Dulceata De Bacon
Gemul de slănină este un fără gluten condiment. O porție conține 229 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, zahăr brun, slănină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon și gem de whisky, Gem De Cireșe, și Gem De Piersici Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o oală mare cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când grăsimea s-a topit și slănina începe să se rumenească, aproximativ 10 până la 15 minute.
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a rumenit, aproximativ 5 minute.
Adăugați zahărul și amestecați pentru a combina.
Adăugați 1 cană de bulion sau bulion și aduceți-l la foc mic, răzuind bucățile rumenite de pe fundul oalei. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul s-a îngroșat și aproape tot lichidul s-a evaporat, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați încă 1 cană de bulion sau bulion și fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul s-a îngroșat și aproape tot lichidul s-a evaporat, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați ceașca rămasă de bulion sau bulion, miere, Espelette, sare măsurată și piper negru și amestecați pentru a combina.
Transferați amestecul într-un blender și rezervați oala. Amestecați până se omogenizează, îndepărtând capacul mic de pe capacul blenderului (capacul de turnare) și acoperind spațiul cu un prosop de bucătărie (acest lucru permite evacuarea aburului și împiedică capacul să se desprindă).Întoarceți amestecul în oala rezervată, puneți-l la foc mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când se reduce la aproximativ 1 1/2 căni, aproximativ 6 până la 8 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul. (În acest moment, gemul de slănină poate fi răcit la temperatura camerei și refrigerat într-un recipient etanș până la 2 săptămâni. Reîncălziți înainte de utilizare.)