Dulce n Smokey ceapa inele
Dulce n Smokey ceapa inele este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 255 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, praf de ceapă, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi, Inele De Ceapă Dulce Coapte, și Inele De Ceapă Dulce Prăjite Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o oală cu fund greu, adăugați suficient ulei pentru a ajunge la 4 centimetri în sus pe laturi. Preîncălziți la 365 de grade F.
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați făina, ardeiul, pudra de ceapă, sarea și praful de copt. Într-un castron mic, amestecați împreună laptele de unt și oul.
Adăugați amestecul umed în amestecul uscat, amestecând aluatul până se combină. Într-un castron mediu sau vas de copt larg, adăugați inele de ceapă și praf cu făină. Aruncați ușor pentru a acoperi uniform inelele și scuturați excesul de făină. Lucrând în loturi, înmuiați inelele de ceapă făinoase în aluat, asigurându-vă că sunt bine acoperite, apoi adăugați cu grijă la uleiul preîncălzit. Gătiti până la auriu profund, răsturnând la jumătatea drumului, dacă este necesar, aproximativ 2 minute.
Scoateți inelele de ceapă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și condimentați imediat cu sare.
Se transferă într-un platou de servire și se servește fierbinte. Nu este nevoie de ketchup!