Dulce & Tangy Tras De Carne De Porc

Dulce & Tangy Tras De Carne De Porc
Reteta dulce & Tangy Tras de carne de porc ar putea satisface pofta American în aproximativ 8 ore și 15 minute. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $2.0 pe portie. Acest fel principal are 375 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de soia, muștar dijon, friptură de umăr de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 57%. Rețete similare sunt Carne de porc trasă cu sos de grătar dulce și acidulat, Carne De Porc Trasă În Interior Cu Sos De Grătar Dulce Și Acidulat, și Tangy Tras De Carne De Porc.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura de porc în jumătate; puneți într - un 4-sau 5-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Combinați conservele, ceapa, sosul de soia și muștarul; se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scoateți carnea; se răcește ușor. Grăsime degresată din sucurile de gătit. Tăiați carnea de porc cu două furci și reveniți la aragazul lent; încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Serviți pe chifle, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Ai tras carne de porc în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista