Dovlecei umpluți cu pâine

Dovlecei umpluți cu pâine
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă dovlecelul umplut cu pâine. Această rețetă servește 4 și costă 1,01 USD per porție. O porție conține 212 calorii , 9 g de proteine și 12 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 2 fani. Mergeți la magazin și cumpărați brânză de parmezan, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , ceea ce este destul de bun. Încercați un picnic umplut: roșii umplute cu ton și anghinare, ardei roșu, fetan și năut dovlecei umpluți, mere umplute cu nuci și zahăr brun, pâine cu dovlecel preferată de Naptime Chef (sau brioșe cu dovlecei) și dovlecei umpluți: dovlecei Ripieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovlecelul în jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând un 3/8 inchi. coajă. Rezervă pulpă. Într-o cratiță mare, aduceți la fiert 8 căni de apă și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați cojile de dovlecel; se acopera si se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Scurgeți și puneți deoparte. Tocați pulpa de dovlecel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Într-o tigaie mare, căliți ceapa și dovlecelul tocat în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se ia de pe foc. Se amestecă oul, pesmetul, brânza, pătrunjelul, sare și piper. Umpleți scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Se pune intr-o tava unsa cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți la 375° timp de 15 minute sau până când umplutura atinge 160° și este încălzită.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista