Dovlecei la abur cu susan

Dovleceii la abur cu susan sunt o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și prietenoasă cu dieta Fodmap, cu 2 porții. Această garnitură are 67 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. Pentru 57 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână dovlecei, sos de soia, semințe de susan și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burtă de porc chinezească înăbușită cu cinci mirodenii, rădăcină de lotus și yucca fiartă la abur , Tartă chinezească la abur și Anghinare italienească la abur .
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în jumătate pe lungime și apoi în felii de 1,2 cm.
Puneți într-un coș de gătit la abur; puneți într-o cratiță mică peste 2,5 cm de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți la abur timp de 5-7 minute sau până se înmoaie.
Între timp, într-un bol mic, combinați uleiul, sucul de lămâie, semințele de susan, sosul de soia, sarea și piperul.
Transferați dovleceii într-un bol de servire; stropiți cu amestecul de susan și amestecați pentru a-i acoperi.