Dovlecei și pere prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii și perele prăjite. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, dovlecei de nucă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pudră de dovleac cu pere și ghimbir, Umplutură de orez sălbatic cu dovlecei, pere și nuci pecan, și Dovleac de nucă condimentat cu căldură și Chili de legume rădăcinoase cu pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 475 F și aranjați un suport în mijloc.
Puneți o foaie de copt în cuptor pe măsură ce se încălzește.
Se amestecă sarea, rozmarinul și piperul într-un castron mic; pune deoparte
Pregătiți dovleceii: îndepărtați pielea cu un cojitor de legume. Tăiați partea de sus și de jos.
Tăiați gâtul de la bulbul de squash. Înjumătățiți fiecare bucată pe lungime și răzuiți semințele.
Tăiați dovlecelul în cuburi de 3/4 inch și puneți-l într-un castron mare.Topiți 1 lingură de unt și adăugați-l în dovlecei.
Adăugați jumătate din amestecul de sare rezervat și aruncați pentru a combina.
Scoateți foaia de copt fierbinte din cuptor și întindeți dovleceii într-un strat uniform pe ea. Prăjiți până când dovleceii se rumenesc pe fund, aproximativ 25 de minute. Folosind o spatulă plată, amestecați și continuați prăjirea până când cuțitul este fraged, cu aproximativ 10 minute mai mult. Între timp, pregătiți ceapa și perele.
Tăiați ceapa în zaruri medii; pune deoparte. Curățați, miez și tăiați perele în zaruri mari; pus deoparte. Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați perele și jumătatea rămasă din amestecul de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când perele sunt fragede cu cuțitul, cu aproximativ 5 până la 6 minute în plus.
Scoateți tigaia de pe foc.Când dovlecelul este gata, adăugați-l în tigaie cu ceapa și perele, aruncați pentru a combina și serviți.