Dovlecei și năut prăjiți cu Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați dovleceii și năutul prăjiți cu Curry. Această rețetă servește 12 și costă 96 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 244 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână dovlecei decojiți, piper cayenne, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Curry roșu thailandez cu dovlecei și năut, Dovleac de nucă prăjită cu o tigaie cu năut condimentat, și Dovleac de nucă prăjită cu o tigaie cu năut condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un castron mare, aruncați dovleceii cu năut, ulei de măsline, curry și cayenne și condimentați cu sare și piper.
Întindeți cuburile de dovlecei și năutul pe o foaie mare de copt cu margini și prăjiți timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați iaurtul cu coriandrul și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Puneți dovleceii prăjiți și năutul pe un platou și stropiți cu 1/2 cană din sosul de iaurt.
Serviți sosul de iaurt rămas pe lateral.