Dovlecei Și Ceapă De Vară La Grătar

Dovlecei Și Ceapă De Vară La Grătar
Squash de vară fript și ceapă este un fără gluten, primar și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 98 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți busuioc, piper măcinat, sos de salată de vinaigretă balsamică și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la foodberry.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Squash de vară sufocat și ceapă, Salată de roșii cu porumb, dovlecei de vară și ceapă prăjită, și Halibut fript cu ierburi de vară pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista