Dovleac umplut cu orez sălbatic

Dovleac umplut cu orez sălbatic
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 35 de minute de petrecut în bucătărie, dovleceii umpluți cu orez sălbatic ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate și lacto-ovo-vegetariană de încercat. O porție conține 384 de calorii , 7 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 8 persoane și costă 1,51 USD per porție. Un amestec de apă, țelină, ulei de măsline și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este oferită de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 79% . Acest scor este destul de bun. Încercați dovlecei umpluți cu ghindă și curcan , dovlecei umpluți cu orez integral și pui și scoici umplute cu pui și ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați orezul cu conținutul amestecului de condimente, supa, salvia și cimbrul. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 23-25 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este aproape absorbit. Între timp, într-o tigaie mare, sotați țelina și ceapa în ulei până se înmoaie. Adăugați merișoarele, nucile pecan și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
2
Luați de pe foc. Încorporați amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Tăiați dovleacul în jumătate pe lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4
Îndepărtați și aruncați semințele și membrane. Cu un cuțit ascuțit, tăiați o felie subțire din partea de jos a fiecărei jumătăți de dovleac, astfel încât să stea plat. Umpleți jumătățile de dovleac cu aproximativ 1/2 cană de amestec de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați într-o tavă de copt unsă cu unt, de 38 x 25 x 2,5 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
6
Turnați apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
7
Ungeți o parte a unei bucăți mari de folie de aluminiu rezistentă cu spray de gătit. Acoperiți tigaia strâns cu folie, cu partea acoperită în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
8
Coaceți la 175°C timp de 50-60 de minute sau până când dovleacul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista