Dovleac umplut cu orez sălbatic
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 35 de minute de petrecut în bucătărie, dovleceii umpluți cu orez sălbatic ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate și lacto-ovo-vegetariană de încercat. O porție conține 384 de calorii , 7 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 8 persoane și costă 1,51 USD per porție. Un amestec de apă, țelină, ulei de măsline și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este oferită de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 79% . Acest scor este destul de bun. Încercați dovlecei umpluți cu ghindă și curcan , dovlecei umpluți cu orez integral și pui și scoici umplute cu pui și ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați orezul cu conținutul amestecului de condimente, supa, salvia și cimbrul. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 23-25 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este aproape absorbit. Între timp, într-o tigaie mare, sotați țelina și ceapa în ulei până se înmoaie. Adăugați merișoarele, nucile pecan și pătrunjelul.
Luați de pe foc. Încorporați amestecul de orez.
Tăiați dovleacul în jumătate pe lățime.
Îndepărtați și aruncați semințele și membrane. Cu un cuțit ascuțit, tăiați o felie subțire din partea de jos a fiecărei jumătăți de dovleac, astfel încât să stea plat. Umpleți jumătățile de dovleac cu aproximativ 1/2 cană de amestec de orez.
Așezați într-o tavă de copt unsă cu unt, de 38 x 25 x 2,5 cm.
Ungeți o parte a unei bucăți mari de folie de aluminiu rezistentă cu spray de gătit. Acoperiți tigaia strâns cu folie, cu partea acoperită în jos.
Coaceți la 175°C timp de 50-60 de minute sau până când dovleacul este fraged.