Dovleac Simplu De Ghindă

Dovleac Simplu De Ghindă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Squash simplu de ghindă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 29 calorii. Această rețetă servește 19 și costă 10 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, sos de vinaigretă balsamică, sirop de clătite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dovleac Simplu De Ghindă Prăjită Cu Șalotă, File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, și Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri.

Instrucțiuni

1
Așezați dovleceii, cu părțile tăiate în sus, într-un vas cu microunde; acoperiți cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2
Cuptor cu microunde la înălțime 12 până la 14 min. sau până când dovlecelul este fraged. Între timp, gătiți slănină 8 până la 10 min. sau până când este crocant, întorcându-se ocazional; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
3
Tăiați dovleceii în pene; periați cu sirop combinat și pansament. Crumble bacon; se presara peste suc de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții19
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista