Dovleac provensal tian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleacul provensal tian. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 206 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați dovleac, nucșoară, brânză gruyincrucrore și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tian (Legume Provensale La Cuptor), Cina In Seara Asta: Taitei Prajiti De Zi Cu Zi (Tian Tian Chao Mian), și Le Tian.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Curățați dovleacul și tăiați carnea în bucăți mici. Puneți-l într-o tigaie cu aproximativ 6 lingurițe de apă.
Puneți capacul și aburiți timp de 15-20 de minute până când este foarte moale.
Mash cu un masher sau furculiță, sezon și se adaugă nucșoară. Dacă este apoasă, reveniți la foc și gătiți timp de 1-2 minute, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
În timp ce dovleacul aburește, prăjiți ceapa într-o cratiță de dimensiuni medii în unt și ulei timp de aproximativ 10 minute, până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Se toarnă treptat laptele, puțin câte puțin, amestecând tot timpul pentru a preveni formarea de bulgări și se gătește la foc mic până când sosul se îngroașă.
Se amestecă sosul alb cu dovleacul și oul și se bate bine.
Se toarnă într-un vas mic de copt din ceramică bine uns cu unt.
Presărați brânza și migdalele și coaceți timp de 40 de minute, sau până când sunt ușor ferme și aurii deasupra.