Dovleac dulce și acru: Zucca Gialla în Agrodolce

Dovleac dulce și acru: Zucca Gialla în Agrodolce
Dovleac dulce și acru: Zucca Giallan în Agrodolce ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 338 calorii, 1g de proteine, și 27G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână miere, ulei de măsline, mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dulce și acru Butternut Squash - - - Zuccan în Agrodolce, Ceapă dulce și acră (cipolline în Agrodolce), și Vinete dulci și acre - - - Melanzane în Agrodolce.

Instrucțiuni

1
Lăsați coaja și scoateți semințele din dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
2
Tăiați carnea pe lungime în pene, fiecare pe lungimea mâinii de la vârful degetului până la încheietura mâinii. Într-o cratiță medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați pene de dovleac. Gatiti pana la maro auriu moale si profund, 7 pana la 8 minute. Întoarceți panele și adăugați usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Stropiți mai întâi mierea și apoi oțetul peste bucățile de dovleac și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti pana cand lichidele se reduc la o glazura, rotind bucatile de dovleac, daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Adăugați busuioc și mentă în ultima secundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Transferați pene de dovleac pe un platou și stropiți sucurile de tigaie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Serviți temperatura camerei sau fierbinte.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista