Dovleac de nucă prăjit la cuptor cu Marsala

Dovleac de nucă prăjit la cuptor cu Marsala
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, cimbru, marsala și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Dovlecel Prăjit La Cuptor Cu Marsala, Curry de vinete prăjite la cuptor și dovlecei de nucă, și Risotto de dovleac și rozmarin la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți uleiul într-un vas mare de copt metalic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Adăugați dovleceii, ceapa, cimbru, nucșoară și un vârf generos de sare și piper și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți timp de 20 până la 25 de minute, sau până când dovleceii și ceapa sunt fragede și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Transferați legumele într-un bol de servire și puneți tigaia la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați Marsala și gătiți până se reduce la o glazură, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Se toarnă Marsala peste legume, se presară pătrunjel și se aruncă bine. Păstrați cald până la servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Revista