Dovleac și Chili de porc

Dovleac și Chili de porc
Dovleac și Chili de porc este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 484 calorii. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de chimen măcinat, tomatillos, ardei iute jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma dovleacul, puteți urma acest fel principal cu Deserturi Cu Dovleac: Pufuri Cu Cremă De Dovleac ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Chili de porc și dovleac, Chili de porc cu fasole albă și dovleac, și Dovleac curcan Chili: un Chili sănătos Cook Off câștigător pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați carne de porc și amestecați frecvent până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați carnea de porc pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; amestecați frecvent până când ceapa este moale, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, într-un blender, rotiți tomatillos și jalapeos până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați 1 cană de apă, amestec de tomatillo, dovleac, fasole, chimen, ardei iute măcinat și sare. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 10 minute. Se amestecă carnea de porc. Gatiti, acoperit, pana cand carnea de porc nu mai este roz in centru (taiata pentru a testa), cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Adăugați coriandru și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista