Dovadă Zero: Gimlet De Busuioc De Castraveți

Dovadă Zero: Gimlet De Busuioc De Castraveți
Zero dovada: castravete busuioc ' Gimlet ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 62 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, cucmber, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Castravete Gimlet, Castravete Gimlet, și Castravete Gimlet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați castravetele și busuiocul în agitatorul de cocktail și amestecați ușor fie cu un muddler de cocktail, fie cu mânerul unei linguri de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2
Adăugați suc de lămâie, sirop simplu și gheață. Acoperiți agitatorul și agitați energic timp de 20-30 de secunde. Se strecoară într-un pahar highball umplut cu gheață sau într-un pahar de cocktail răcit și se completează cu apă spumantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Elixir GElixir G
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista