Două deserturi de carnaval
Două deserturi de carnaval ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă servește 10. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 370 de calorii, 4 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Pentru 2,01 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr vanilat, ulei de măsline, gălbenușuri de ou și făină. Cu un scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete, cum ar fi prăjitura de carnaval, prăjituri de orez de carnaval și mere caramel de carnaval.
Instrucțiuni
Pentru Sfrappole di Carnevale: Într-un castron mare, combinați făina, untul, gălbenușurile, albul, zahărul, sarea, vinul și vanilia și amestecați bine pentru a forma un aluat. Se lasă deoparte, acoperită, timp de 1 oră. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru tapetă cu făină și tăiați-l în 4 bucăți.
Rotiți fiecare bucată într-un diblu de 1/2 inch și modelați în cercuri mici, sau roți, cu diametrul de 3 inci. Într-o oală cu laturi înalte, încălziți uleiul de măsline la 375 de grade F. Puneți cu grijă roțile în ulei, lucrând în loturi și gătiți până când devin aurii.
Scoateți-le cu grijă cu o lingură cu fantă și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Se presară cu zahăr de cofetă și se servește.
Pentru Galani di Carnevale: Într-un castron mare, combinați făina, oul, gălbenușurile, untul, sarea, zahărul vanilat și vinul și amestecați pentru a forma un aluat moale. Se lasa deoparte 1 ora.
Întoarceți aluatul și întindeți-l la o grosime de 1/2 inch.
Tăiați aluatul în benzi de diferite lungimi.
Încinge uleiul de măsline la 375 de grade F într-o oală cu laturi înalte. Gătiți fâșiile de aluat în uleiul încins până devin aurii și îndepărtați cu o lingură cu șuruburi pentru a se scurge.
Se presară cu zahăr pudră.
Se serveste la temperatura camerei.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.