Două deserturi de carnaval

Două deserturi de carnaval
Două deserturi de carnaval ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă servește 10. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 370 de calorii, 4 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Pentru 2,01 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr vanilat, ulei de măsline, gălbenușuri de ou și făină. Cu un scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete, cum ar fi prăjitura de carnaval, prăjituri de orez de carnaval și mere caramel de carnaval.

Instrucțiuni

1
Pentru Sfrappole di Carnevale: Într-un castron mare, combinați făina, untul, gălbenușurile, albul, zahărul, sarea, vinul și vanilia și amestecați bine pentru a forma un aluat. Se lasă deoparte, acoperită, timp de 1 oră. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru tapetă cu făină și tăiați-l în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Rotiți fiecare bucată într-un diblu de 1/2 inch și modelați în cercuri mici, sau roți, cu diametrul de 3 inci. Într-o oală cu laturi înalte, încălziți uleiul de măsline la 375 de grade F. Puneți cu grijă roțile în ulei, lucrând în loturi și gătiți până când devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți-le cu grijă cu o lingură cu fantă și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Se presară cu zahăr de cofetă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
5
Pentru Galani di Carnevale: Într-un castron mare, combinați făina, oul, gălbenușurile, untul, sarea, zahărul vanilat și vinul și amestecați pentru a forma un aluat moale. Se lasa deoparte 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De ApăAproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De Apă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Întoarceți aluatul și întindeți-l la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Tăiați aluatul în benzi de diferite lungimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Încinge uleiul de măsline la 375 de grade F într-o oală cu laturi înalte. Gătiți fâșiile de aluat în uleiul încins până devin aurii și îndepărtați cu o lingură cu șuruburi pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
10
Se serveste la temperatura camerei.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista