Doamna Lacului

Doamna Lacului
Doamna Lacului ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 3849 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 76,67 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de amare de lavandă, vodcă, răsucire de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Lacul Travis Mud, Snake-in-the-Lake dip și Crudit, și Lacul Shore Martini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face amarul de lavandă: într-un borcan cu capac sigilabil, combinați vodca rezistentă și toate ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
3 Whisky De 30 Ml3 Whisky De 30 Ml
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
2
Lăsați abrupt timp de o săptămână. Tulpina înainte de utilizare.
3
Pentru a face vodca infuzată: într-un borcan cu capac sigilabil, combinați vodca și florile de erică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
4
Lăsați să se absoarbă timp de două zile. Tulpina înainte de utilizare.
1
Combinați toate ingredientele în agitator de cocktail cu gheață. Se agită energic și se strecoară în coupe. Strângeți răsucirea de lămâie deasupra băuturii și adăugați ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
100% Tequila Blanco100% Tequila Blanco
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista