Diva Colada
Diva Colada ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 384 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,85 USD pe porție. Un amestec de cremă de nucă de cocos, cireșe maraschino, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salata Diva, Diva Sleepover Tort, și Pastele de iarnă ale divei interne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender combinați sucul de ananas, șerbetul de ananas și crema de nucă de cocos. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă în pahare și se servește garnisit cu o pană de ananas și o cireșă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vremea perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și maturarea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să se maturizeze încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.