Ditalini cu Pesto, fasole și Broccoli Rabe
Ditalini cu Pesto, fasole și Broccoli rabe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 611 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână broccoli rabe, cannellini, pesto achiziționat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 83%. Încercați Broccoli Rabe Pesto Bruschetta, Orecchiette cu broccoli rabe Pesto, și Burrata cu Pesto de Broccoli rabe și gem de ceapă de smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele in oala mare cu apa sarata clocotita 3 minute.
Adăugați broccoli rabe și fierbeți până când broccoli rabe este doar crocant-fraged, iar pastele sunt doar fragede, dar încă ferme de mușcat, amestecând ocazional, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Scurgeți pastele și broccoli rabe, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit. Întoarceți pastele și broccoli rabe în oală.
Între timp, aduceți bulionul de legume și ardeiul roșu zdrobit la foc mic într-o cratiță medie.
Adăugați fasolea și fierbeți până când fasolea este încălzită, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.
Adăugați amestec de fasole, pesto și oțet la paste și broccoli rabe. Se amestecă bine, adăugând paste de gătit lichid de linguri, dacă este necesar. Se condimentează cu sare și piper.
Serviți în boluri puțin adânci.