Dip Stratificat Grecesc Cu Chipsuri De Pita

Dip Stratificat Grecesc Cu Chipsuri De Pita
Dip stratificat grecesc cu Chips-uri Pita ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 416 calorii, 18g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați măsline kalamatan, condimente grecești, hummus și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 150 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare includ Dip mediteranean stratificat cu chipsuri de Pita, Dip Stratificat Grecesc Cu Chipsuri De Pita, și Dip stratificat grecesc cu chipsuri de Pita.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați 1 sau 2 foi de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați rundele de pita în optimi. Împărțiți fiecare bucată în două și așezați-o pe foaia(foile) de copt pregătite, cu interiorul pâinii orientat în sus. Pulverizați cu spray-ul de gătit cu ulei de măsline și presărați cu 2 lingurițe de condimente grecești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
Condimente GreceștiCondimente Grecești
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți 7 până la 10 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, într-o tigaie mare, rumenim mielul măcinat cu sarea de usturoi și restul de 2 lingurițe de condimente grecești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Miel MăcinatMiel Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se scurge și se lasă deoparte. Într-un vas superficial de 1 1/2 litru, întindeți hummusul pe fund. Sus cu un strat de miel măcinat, apoi tzatziki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel MăcinatMiel Măcinat
TzatzikiTzatziki
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
6
Strat cu salata verde, roșiile, ceapa, măslinele și feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
7
Serviți scufundarea la temperatura camerei cu chipsuri de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
8
Fotografie de Kana Okada
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista