Dip Picant De Arahide

Dip Picant De Arahide
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre vegetariene? Scufundarea picantă de arahide ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, suc de lămâie, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Picant Cald Brânză Feta Dip, Fidea Picantă De Arahide, și Supă Picantă De Arahide.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă șalotă, ghimbir și usturoi; saut până când șalota este fragedă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
3
Adăugați pudra de curry și ardeiul roșu zdrobit. Se amestecă până se aromează, aproximativ 15 secunde. Se amestecă 1 cană de bulion, unt de arahide, suc de lămâie, sos de soia și zahăr brun; bateți pentru a amesteca. Se fierbe până se îngroașă amestecul, amestecând constant, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Unt De ArahideUnt De Arahide
Pudră De CurryPudră De Curry
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se transferă în castron și se răcește, amestecând ocazional. Acoperiți și refrigerați 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.) Dip subțire cu mai mult bulion de linguri, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Serviți dip răcit sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista