Dip cu scoici de slănină a lui Dick și Red
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten la colecția dvs., Dick and Red's Bacon Clam Dip ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest aperitiv are 219 de calorii , 5 g de proteine și 21 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10 și costă 72 de cenți per porție. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Doar puțini oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Această rețetă de la Allrecipes necesită slănină, scoici, cremă de brânză și suc de lămâie. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Sosul de scoici clasic , Cioa de scoici ușoară și Cioa de scoici din New England .
Instrucțiuni
Pune baconul într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana devine crocant.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză până se omogenizează. Se amestecă o cutie de scoici cu suc în crema de brânză.
Scurgeți cealaltă cutie, rezervând sucul și amestecați și acele scoici.
Amestecați sosul de ardei iute, sosul Worcestershire și sucul de lămâie. Se amestecă slănină mărunțită. Acoperiți și puneți la frigider dip și sucul de scoici rezervat timp de o oră.
Scoateți dip-ul din frigider și amestecați suficient din sucul de scoici rezervat pentru a face dip-ul suficient de moale pentru a înmuia un chip.