Ardeii verzi umpluți de Di ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de ardei gras, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ardei Verzi Umpluți, Ardei Verzi Umpluți I, și Ardei Verzi Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați blaturile rezervate de ardei gras verde și măsurați 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
2
Aduceți o oală cu apă la fierbere; gatiti ardeii grasi verzi intregi pana se inmoaie usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și condimentați în interiorul ardeilor grași cu puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati carnea de vita, ceapa, usturoiul si 1/4 cana rezervata ardei gras verde tocat in tigaia fierbinte pana cand carnea de vita macinata se rumeneste si se sfărâma, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se amestecă roșiile conservate și lichidul, orezul, 1/2 cană de apă, sosul Worcestershire, 1 linguriță de sare, sosul fierbinte și piperul negru în amestecul de carne de vită măcinată; se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți tigaia cu un capac și fierbeți până când orezul este fraged, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
14 Cani De Branza Romano Rasa
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se amestecă 3/4 brânza mozzarella și 3/4 sosul de roșii în amestecul de carne de vită-orez măcinat. Umpleți ardeii grași cu amestec de carne de vită-orez măcinat; acoperiți fiecare cu brânză mozzarella rămasă și sos de roșii. Aranjați ardeii umpluți într-un vas de copt. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este gătit și brânza este topită, 30 până la 35 de minute.