Desert De Rubarbă Roz
Rosy rubarbă desert ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 251 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, nucă de cocos tăiată, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mucegai De Rubarbă Roz, Cel Mai Bun Mucegai De Rubarbă Roz, și Cea Mai Bună Salată De Rubarbă Roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați rubarba uniform într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Combinați zahărul și pudra de gelatină; se presară peste rubarbă.
Presărați amestecul de tort uscat peste amestecul de gelatină.
Se toarnă apă fierbinte peste amestecul de tort (nu se amestecă). Se acoperă cu nucă de cocos și migdale.
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe grătar.