Death By Caramel Cookies
Death By Caramel Cookies necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 259 de calorii . Pentru 33 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Această rețetă de la Allrecipes necesită extract de vanilie, lapte condensat, făină și sare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Biscuiți cu caramel de milioane de dolari , Biscuiți pentru moment de topire cu boabe de vanilie cu umplutură de caramel și Biscuiți fără ouă cu chipsuri de ciocolată Crescent - Biscuiți fără ou .
Instrucțiuni
Turnați laptele condensat într-o cratiță grea. Gatiti la foc mediu pana se fierbe. Amestecandu-se incontinuu, se reduce focul la mic si se fierbe in continuare laptele capata o culoare aurie, aproximativ 20-25 de minute.
Se ia de pe foc si se adauga vanilia.
Transferați într-un castron și acoperiți direct cu folie de plastic. Se da deoparte si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Combinați făina, 3 linguri de zahăr de cofetă și sarea într-un castron.
Tăiați scurtarea și untul până se sfărâmiciază. Se bate galbenusul si smantana.
Se amestecă pentru a forma un aluat, adăugând mai multă smântână dacă este necesar.
Rulați aluatul pe un blat cu făină până la o grosime de 1/8 inch.
Tăiați rondele de 2-1/2 inci și puneți-le pe foi neunsate. Înțepăți partea de sus a rondelelor de câteva ori cu o furculiță.
Coaceți 12-15 minute sau până când marginile sunt maro deschis. Se răcește pe foaie 1 minut și se scoate pe suport.
Întindeți umplutura pe o jumătate și sandwich cu o altă rotundă. Pudrați fursecurile cu zahăr de cofetarie.