Pâinea cu nuci de nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 180 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, făină, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Data și piuliță putere baruri, O dată w / morcov și banane, și Cookie-Uri De Morcovi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați apa, curmalele și stafidele într-un bol; lăsați să stea 15 minute. Se amestecă morcovul, nucile, uleiul, ouăle și albusul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Stafide
Nuci
Morcov
Date
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați făina, zahărul, praful de copt, scorțișoara și sarea într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați amestecul de morcovi în amestecul de făină, amestecând doar până la umezeală. Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Morcov
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
5
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 5 minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe suportul de sârmă.