Cuscusul israelian cu sparanghel este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 7 porții. Acest fel de mâncare are 129 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sparanghel tăiat în diagonală, cuscus israelian, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cuscus israelian cu sparanghel, Cuscus Israelian Cu Sparanghel, și Salată de cuscus israeliană cu sparanghel și Feta.
Instrucțiuni
1
Puneți apa într-o cratiță medie; aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați sparanghel și gătiți 2 minute sau doar până când sunt crocante; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Așezați sparanghelul în apă cu gheață 1 minut; scurgeți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 3-4 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă bulionul de pui și sarea; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați cuscusul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 5 minute. Amestecați sparanghelul, ardeiul negru, ardeiul gras roșu și caju. Gatiti inca 3 pana la 5 minute sau pana cand lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Caju
7
Notă: pentru a înlocui orzul de gătit rapid cu cuscusul israelian, utilizați 1 cană de orz și 2 căni de bulion. Acoperiți și gătiți 10 până la 12 minute înainte de a adăuga ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus Israelian
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate