Curry De Vită Cu Ghimbir (Versiune Cu Aragaz Lent)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry de vită cu ghimbir (versiunea Slow Cooker). Această rețetă servește 10. O porție conține 245 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coriandru, bucată de băț de scorțișoară, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Curry De Vită Cu Aragaz Lent, Curry De Vită Cu Aragaz Lent, și Aragaz Lent Curry Roșu Friptură De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de vită și făina într-o pungă de plastic mare, resigilabilă. Se agită pentru a acoperi carnea de vită cu făină. Într-un castron mic, amestecați pasta de roșii și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-un aragaz lent mare, combinați ceapa, ghimbirul, usturoiul, bățul de scorțișoară, turmericul și boiaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Așezați carnea de vită pe ceapă și presărați chimen, coriandru, cardamom, cuișoare, piper cayenne și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Se toarnă amestecul de pastă de roșii peste carne. Acoperiți și gătiți la setare scăzută până când carnea de vită este foarte fragedă, aproximativ 8 până la 9 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
5
Când este gata de servit, condimentați după gust cu sare și amestecați coriandru.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.