Curry De Pui Cu Iaurt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Curry de pui cu iaurt. Această rețetă servește 4. O porție conține 749 calorii, 34G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Mergeți la magazin și ridicați caju, ceapă, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până caju ai putea urma acest curs principal cu Mere coapte cu afine și caju ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry, Curry De Pui Cu Iaurt, și Curry de pui cu iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, presărați pieptul de pui cu sucul de lămâie; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Combinați făina, sarea și piperul pe o farfurie. Dragați pieptul de pui în făina condimentată, scuturând orice exces.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pieptul de pui și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute. Cu clești, transferați pieptul de pui pe o farfurie și lăsați-l deoparte.
Adăugați ceapa și mărul în tigaie și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul, pudra de curry și cardamomul, reduceți focul la mediu și amestecați timp de 1 minut. Se amestecă bulionul de pui și stafidele. Întoarceți puiul în tigaie și aduceți-l la foc mic.
Gatiti, acoperit, pana cand pieptul de pui nu prezinta semne de roz la os atunci cand este impins cu varful unui cutit ascutit, aproximativ 20 de minute.
Adăugați banana și iaurtul și amestecați constant până când se încălzește, aproximativ 1 minut. Nu fierbeți.
Se servește imediat, presărat cu caju.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.