Curry de pui și spanac

Curry de pui și spanac
Nevoie de o curs principal fără gluten și דל פחמימות,? Curry de pui și spanac ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,28 USD pe porție. O porție conține 1044 calorii, 69G de proteine, și 78g de grăsime. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați garam masala, apă, fenicul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Spanac Și Curry De Pui-Provocare Sănătoasă De Anul Nou: Săptămâna 2, curry cu spanac malabar / curry cu spanac Malabar în stil mangalorean, și curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ).

Instrucțiuni

1
Tăiați puiul astfel încât picioarele să fie separate de coapse, tăiați fiecare sân în două pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Se amestecă împreună într-un castron turmericul, feniculul, coriandrul și pudra de chili cu 3 linguri de apă pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Încălziți uleiul la foc mediu și prăjiți ceapa, ghimbirul și usturoiul, până când ceapa se rumenesc, 5 minute.Întoarceți focul la minim și prăjiți pasta de condimente amestecați și gătiți timp de 5 minute în vasul în care au fost amestecate condimentele adăugați 3 linguri de apă, amestecați pentru a îndepărta toate urmele condimentelor și adăugați apa în tigaie. Se amestecă și se fierbe 3 minute.Dați focul la mediu și adăugați puiul, amestecați și prăjiți timp de 4 minute, până când puiul își schimbă culoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se adaugă 1 linguriță de sare și apă, se aduce la fierbere, se acoperă cu un capac, se reduce focul și se fierbe timp de 20 de minute.Topiți untul într-o tigaie separată și adăugați usturoiul, frunzele de curry, chimenul, feniculul și ardeii iute roșii. Se amestecă și se adaugă spanacul și 1/2 linguriță de sare. Se prăjește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați spanacul în amestecul de pui bine, acoperiți tigaia și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se amestecă iaurtul și garam masala se amestecă bine pentru a amesteca iaurtul cu puiul și spanacul . Gatiti descoperit 6 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet de fructe fascinant. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista